Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BIOKOPRI Kft.

BIOKOPRI

A BIOKOPRI Kft. szilárd tüzelésű biomassza és elektromos fűtéstechnikára szakosodott, 2009-óta működő vállalkozás vagyunk, több mint 2000 darab üzemelő kazánnal.

Szakterületünk a hasábfa, fa apríték, fa pellet és agri pellet tüzelése, automata kazánban, valamint az elektromos padlófűtés, kültéri felületfűtés és fagymentesítés, elektromos kazán központi fűtési rendszerhez és ipari célú felhasználásra. Új termékcsoportunk a hőszivattyúval történő hűtés, fűtés és HMV előállítás.

10 kW és 25 MW közötti hőteljesítmény kategóriában, a hazai biomassza fűtés-, tüzelés és klímatechnikai igények szinte teljes körére találnak partnereink kínálatunkban megoldást. Tíz közép- és nyugat-európai kazán-, légkondicionáló-, elektromos kazán és elektromos fűtőkábel gyártó, agri pellet égőfej és apríték készítő gép specialista képviseletében a saját tapasztalatainkon túl, óriási gyártói szakmai tudásbázisra építhetünk.

Ez a szakmai tudás és gyakorlati tapasztalat pedig minden vásárlónk és partnerünk rendelkezésére áll. Saját szerviz szakembereink ismereteire építve, a tőlünk vásárolt berendezések folyamatos üzemeltetésében és karbantartásában is aktív szerepet vállalunk.


A Pezzolato apríték készítő gépek magyarországi importőre és forgalmazója a BIOKOPRI Kft.