Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pezzolato

A Pezzolato S.p.A. 1976-ban alakult, és termékeinek minőségének köszönhetően rövid idő alatt vezető pozíciót szerzett Európában.

A vállalat növekvő sikerének alapja a négy gyártási sorozat, a mechanika iránti erős elhivatottság, amely a projekteket és az összes gép építését irányítja, az ügyfelek igényeinek szentelt figyelem, a forgalom jelentős részét a kutatási és fejlesztési programokba fektetik.

Ma a Pezzolato S.p.A. két gyárral, 70.000 m2 területtel (ebből 30.000 m2 tető alatt) és 120 alkalmazottal nagy rugalmassággal tud működni, garantálva a szériatermékekre vonatkozó, kifejezetten az ügyfelek igényeinek megfelelő megoldásokat. Ez csak néhány azok közül az okok közül, amelyek a Pezzolato-t az európai és a világpiac vezető vállalatává tették.


Pezzolato


A vállalat sikere lehetővé tette az ügyfelek igényeinek fokozatos megismerését, a kis felhasználóktól a nagy mezőgazdasági és erdészeti vállalatokig. Ezért a Pezzolato S.p.A. a különböző méretű és teljesítményű gépek széles választékát hozta létre, hogy minden egyes igénynek megfelelő gépet kínálhasson.

A jól felszerelt alkatrészraktár, a megrendelések számítógépes kezelése, a kiterjedt és jól szervezett segítségnyújtási hálózat, a sokoldalú erőforrás-gazdálkodás garantálja a megbízható és azonnali értékesítés utáni szolgáltatást.

A nemzetközileg elismert DNV által 2002-ben kiadott ISO 9001:2000 irányítási rendszer megszerzése a jövőbe tekintő minőség további megerősítése.


Pezzolato Design Tervezés
Egy hatékony és állandó belső K+F részleg nap mint nap megvalósítja a gépek tervezését és gyártását. A Pezzolato szakképzett személyzete minden egyes lépést nyomon követ a gép leszállításáig.
Pezzolato Components Alkatrészek
A Pezzolato gépeibe szerelt összes hidraulikus, elektromos és elektronikus alkatrészt kizárólag a főbb európai gyártók szállítják.
Segítségnyújtás
A gyors technikai segítségnyújtást a belső személyzet garantálja és végzi. A Pezzolato szakképzett technikusai mindig rendelkezésre állnak közvetlen segítségért vagy a helyi hivatalos kereskedők és szervizműhelyek támogatásáért.
Pezzolato Spare parts Pótalkatrészek
Nagy raktárkészletének köszönhetően a Pezzolato a kéréstől számított 24/48 órán belül bármilyen pótalkatrészt közvetlenül az ügyfél üzemébe tud szállítani a világ minden táján.